Cât mai râmăne familia Vulc la conducerea tehnică a CSU Sibiu?

În timpul partidei de campionat dintre CSU Atlassib Sibiu şi Dinamo Bucureşti, din cadrul etapei a 23-a a Diviziei A la baschet, galeria sibiană a cerut demisia conducerii tehnice formate din Cătălin si Mircea Vulc şi au fluturat  batistele albe.

Nemulţumiţi de rezultatele slabe din ultima vreme, suporterii sibieni au afişat bannere prin care se arată nemulţumiţi de lipsa de respect, minciuni, nepotism, amatorism, mediocritate şi de incompetenţa conducerii tehnice a formaţiei sibiene.

La finalul partidei Cătălin Vulc a declarat că este dreptul lor să protesteze însă că ar face mai bine să încurajeze echipa.

“Este problema lor, nu vreau să  dezvolt acest subiect. Eu îmi doresc ca atunci când suporterii  vin la sală să incurajeze echipa, pentru ca echipa are nevoie de incurajările lor. Nu ştiu daca jucatorii au simţit vreo presiune în plus, jucătorii care au jucat sunt străini nu ştiu dacă au înţeles ei ce se strigă,  şi oricum jucatorii sunt concentraţi la meci nu la ce se scandează în tribună.

Deocamdata sunt antrenorul acestei echipe, trebuie să îmi conduc echipa până la ultimul meci, trebuie sa îmi fac treaba nu trebuie să ascult ce zice unul sau altul.  Toata lumea îsi doreşte să ne batem la titlu, singura problemă este că nu ne putem bate cu echipe care au bugete foarte mari ca Tg Mureş, Cluj sau Mediaş când sumele sunt total disproporţinonate. Sigur ca noi incercăm să câstigăm de fiecare dată meciul respectiv, dar nu jucăm numai noi şi se mai intamplă să mai şi pierdem” a declarat Cătălin Vulc la sfârşitul partidei.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.