Dorin Zotincă este noul antrenor al Voinţei Sibiu

Dorin Zotincă este noul antrenor principal al echipei CSU Voinţa Sibiu.  Zotincă îl va avea “secund” pe un alt fost fotbalist sibian, Ovidiu Tâlvan, staff-ul tehnic mai fiind completat de Jan Gavrilă şi Adrian Fuşle-Ţană.

“Am luat decizia de a-l numi antrenor principal pe Dorin Zotincă. Ne-am înţeles, dar contractul îl vom semna abia săptămâna viitoare. În ceea ce-l priveşte pe Alexandru Pelici, antrenor care mai este sub contract cu clubul nostru până în vara anului viitor, îl aşteptăm la Sibiu după nuntă, pentru a rezilia înţelegerea. Îi mulţumim pe această cale pentru tot ce a făcut pentru echipa noastră, dar a venit vremea ca drumurile noastre să se despartă. Îi urăm multă baftă pe viitor şi “Casă de piatră!”. Zotincă va fi ajutat în pregătirea echipei de Ovidiu Tîlvan, Jan Gavrilă şi Adrian Fuşle-Ţană. Cred că această variantă, cu antrenori localnici, este cea mai potrivită pentru echipa noastră, în situaţia de acum”, a declarat preşedintele clubului sibian, Ioan Hămbăşan.

Zotincă semnează săptămâna viitoare

“În principal, ne-am înţeles. Urmează să semnăm contractul, săptămâna viitoare. Reunirea echipei este programată pentru luni. În primele două zile vom efectua vizita medicală. Plecăm pe un drum nou, care, cu siguranţă, nu va fi deloc uşor, dar nu ne speriem. Încercăm să facem o echipă frumoasă pentru acest oraş. Este mult de muncă, dar ne vom strădui să facem lucruri frumoase la Sibiu”, a declarat, la rândul său, Dorin Zotincă.

Dorin Zotincă s-a născut pe data de 13 aprilie 1971, la Braşov. De-a lungul carierei de antrenor a mai activat la Ceahlăul Piatra Neamţ, Universitatea Cluj şi FC Vaslui.

Noua conducere tehnică va fi prezentată oficial luni, într-o conferinţă de presă.

Sursa: prosport.ro

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.