Cisnădia s-a calificat în turul IV al Cupei României. FC Cisnădie – Unirea Tărlungeni 3-2

FC Cisnădie a reuşit calificarea în turul IV al Cupei României Timişoreana la fotbal, dupa ce a învins pe teren propriu formaţia braşoveană Unirea Tărlungeni, cu scorul de 3-2.

În faţa a peste 500 de spectatori prezenţi pe stadionul “Textila” din Cisnădie, Tărlungeniul a deschis scorul încă din minutul 7 când Airinei l-a învins pe portarul gazdelor, Burdun, cu o lovitură de cap după o centrare de pe partea dreaptă. FC Cisnădie a replicat rapid şi după doar 10 minute, Câmpean a deviat în poartă centrarea perfectă,  din lovitură liberă de la 35 de metri, executată de Rădoi.

Unirea Tărlungeni a lovit din nou după un contraatac şcoală în minutul 34, când Pricop  a marcat cu un şut de la 25 de metri in poarta cisnădienilor.

Repriza a doua a fost dominată de cisnădieni care au avut mai multe ocazii la poarta lui Iacob, iar în minutul 75 au reuşit egalarea  după o centrare perfectă de pe partea dreaptă prin Gego.

În minutul 92 când  meciul se îndrepta spre reprizele de prelungiri, Grecu a pătruns pe partea stângă, a centrat în careul Unirei Tărlungeni  iar mingea a fost oprită cu mâna de unul din fundaşii braşoveni.

Responsabilitatea executării loviturii de pedeapsă i-a revenit lui Covaciu, intrat după pauză în locul lui Rădoi,  care a înscris prin “scăriţă” aducând calificarea echipei din Cisnădie în turul IV al Cupei României.

Echipele de start

FC Cisnădie: Burdun – Budăcan, Câmpean, Pripu, Florea –  Piko, Rădoi, Muntean, Gaşpar, Şăucă – Gego.

Antrenor: Ioan Tătăran.

Unirea Tărlungeni: Iacob –  Vlăsceanu, Popa, Tatarciuc, Dobrea -Toderaşcu, Brujan,  Iaru, Airinei – Pricop – L. Nicolae.

Antrenor: Laszlo Balint.

Turul IV al Cupei României la fotbal va avea loc în data de 28-29 august, fază în care FC Cisnădie va întâlni o echipă din liga a II-a.

frfs.ro

One Response to "Cisnădia s-a calificat în turul IV al Cupei României. FC Cisnădie – Unirea Tărlungeni 3-2"

  1. Pingback: FC Cisnădie - CS Unirea Tărlungeni în turul III al Cupei României la fotbal | deSibiu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.