Cristian Dulca a părăsit FC Şelimbăr, semnând un contract cu Universitatea Cluj

Cristian Dulca a ajuns, azi, la o înţelegere cu managerul Ana Maria Prodan şi va antrena Universitatea Cluj. Contractul semnat este valabil pe un an, cu posibilitate de prelungire. Fostul internaţional a mai antrenat echipa “şepcilor roşii” şi în urmă cu două sezoane, inclusiv în liga secundă, dar a fost înlăturat de fostul finanţator, Florian Walter, după ce a promovat pe prima scenă fotbalistică a ţării.

Cristian Dulca îl înlocuieşte la cârma “studenţilor” pe Claudiu Niculescu.  Acesta din urmă a demisionat luni, în urma unor neînţelegeri cu Ana Maria Prodan.
În scurtul timp petrecut langă alb-roșii, Dulca a reusit o victorie in Cupa Romaniei (4-3,16 iulie) impotriva celor de la Oltchim Valcea.
“Mulțumim mult lui Cristi Dulca pentru că a venit alături de noi chiar și pentru o perioadă scurtă de timp. I-am acceptat plecarea avand în vedere faptul ca e legat sufleteste de “U” Cluj. Faptul că a acceptat să antreneze echipa noastră,arată că e un profesionist și plin de ambiție. Îi dorim multă baftă la Cluj.Momentan suntem in discuții cu alți antrenori pentru a prelua echipa .Momentan aceasta va fi condusă de pe banca tehnica Neluțu Luca și Florin Berța” a declarat Cornel Stănilă,președinte FC Șelimbăr.
FC Șelimbăr, intâlnește la 1 august pe stadionul Voința, FC Cisnădie in Cupa Romaniei.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.