FC Cisnădie – Corona Braşov 3-0 în turul IV al Cupei României

fc cisnadie - corona brasov FC Cisnădie s-a impus categoric în faţa nou-promovatei în Liga a II-a, Corona Braşov, cu scorul de 3-0 , prin reuşitele lui Gombar, Şaucă şi Rădoi, care au calificat Cisnădia în turul V al Cupei României.

FC Cisnădie a reuşit să deschidă scorul încă din minutul 9, prin Gombar care  a fructificat o centrare perfectă de pe partea dreaptă. După doar 5 minute portarul oaspeţilor Marc, bâlbâie o minge în careu, iar Şaucă a înscris în poarta goală.

Scorul final a fost stabilit în minutul 25 când Gego ia pasat lui Rădoi, iar acesta liber l-a învins pe nefericitul Marc.

În repriza secundă Corona Braşov a forţat, a avut câteva ocazii majoritatea din faze fixe, a şi marcat un gol care a fost anulat pentru off-side, însă nu a reuşit să răstoarne  soarta partidei.

FC Cisnădie: Burdun – Homei, Câmpean, Cornea, Muscă, Şaucă, Pripu, Oltean, Rădoi, Gombar  – Gego. Antrenor: Ioan Tărăran.

Corona Braşov: Marc – Fizeşan, Ştefan, Damian, Marcaş – Postolache, Munteanu, Pastor, Marin – Chirciu,  Marinescu. Antrenor: Daniel Bona.

În tribunele stadionului Textila din Cisnădie a fost prezent azi şi Lazlo Balint, antrenorul echipei Unirea Tărlungeni, pentru a obţine noi informaţii despre FC Cisnădie în vedea partidei de vineri din campionat când cele două echipe se întâlnesc la Tărlungeni, în prima etapă din Liga a III-a.

frfs.ro

One Response to "FC Cisnădie – Corona Braşov 3-0 în turul IV al Cupei României"

  1. Pingback: FC Cisnadie - Corona Brasov in Turul IV al Cupei Romaniei | deSibiu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.