Încă o remiză pentru Voinţa în amicale. Voinţa Sibiu – FC Maramureş 0-0

Voinţa  Sibiu a terminat la egalitate, scor 0-0, amicalul disputat sâmbătă dimineaţa, pe Stadionul “Municipal” din Sibiu, cu FC Maramureş Universitar Baia Mare, echipă pe care a învins-o saptămâna trecută cu 2-0 la Zlatna.

Antrenorul Dorin Zotincă a început partida cu “unsprezecele” Dani Vlad – N. Oltean, Panait, Muscă, Gombar – Popovici, Beza, Tătar, Cruceru – Dudiţă, Camara. Au mai intrat Zăvoi, Burlacu, Popa, Rebenciuc, Mândruşcă, R. Neagu, Heil, Mărginean şi Petrescu.

“Sunt foarte nemulţumit, nu atât de rezultat, cât de joc mai ales. Am jucat destul de slab, lucru inexplicabil pentru momentul în care ne aflăm cu pregătirea. Nu mă îngrijorează rezultatul, ci faptul că suferim la nivelul relaţiilor de joc, la capitolul omogenitate”, a declarat antrenorul principal al echipei sibiene, Dorin Zotincă.
Legat de ultimii 4 jucători sosiţi la CSU Voinţa, clujeanul Tudor Mândruşcă, Răzvan Neagu, Popovici şi Heil, toţi 3 de la FC Vaslui, Zotincă a declarat că, din punctul său de vedere, sunt fotbalişti care pot fi utili în noul sezon. Neagu, Heil, Popovici şi Mândruşcă au venit sub formă de împrumut pentru un an.
CSU Voinţa va susţine, sâmbătă, 18 august, un nou meci de verificare, în compania echipei din Hunedoara.
frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.