Gazul obtine un egal cu Rapid. Gaz Metan Medias – Rapid Bucuresti 2-2

Gaz Metan Mediaş a reuşit un egal inextremis împotriva Rapidului, medieşenii egalând în minutele de prelungiri ale meciului prin autogolul lui Nicolae Grigore.

Scorul a fost deschis de Herea în minutul 15 după ce a înscris din penalty după două încercări, Kovacs cerând repetarea loviturii ratate de Herea pentru că mai mulţi jucători erau intraţi în careul de 16m în momentul executării.

Giuleştenii au intrat la pauză cu o diferenţă de două goluri, Roman majorând diferenţa în minutul 38.

În repriza secundă, rapidiștii au cedat deliberat terenul, iar Gazul a preluat conducerea jocului. Eforturile medieșenilor au dat roade în minutul 79, când Bawab puncta printr-un șut puternic la colțul lung. În minutul 84, Issa Ba de la Gaz Metan a fost eliminat pentru un fault dur din spate. În minutul 90, la o lovitură liberă a Gazului, Nicolae Grigore de la Rapid a trimis în proprie poartă și a stabilit scorul final, 2-2.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca – Frăsinescu, Muth, Markovici, Vukadinovici – Todea (Breveeld ’34), Issa Ba – Avram (D. Roman ’46), Bawab, C. Petre (Gheorghe ’74) – Vitinho. Antrenor: Cristian Pustai

Rapid: Coman – Rui Duarte, M. Antonio, Burcă, Bozovici – Grigore, Alexa, Grigorie – Roman, Herea (Pancu ’72), Surdu (Teixeira ’57). Antrenor: Răzvan Lucescu

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.