Turneele de Poker pe net

Turneele de Poker au crescut în popularitate în ultimii ani atât în ţară cât şi în Sibiu, regulat organizându-se turneul Platinum Poker Sibiu în oraşul nostru.

Acest lucru se datorează numărului tot mai mare de jucători de poker online, pokerul fiind unul din cele mai cunoscute jocuri de cărţi. Creşterea mare de jucători se datorează faptului că nu orice jucător de poker poate merge la turnee în cazinourile “terestre” şi chiar şi din cauza faptului că e mai confortabil să stai acasă la tine şi să joci poker pe net în diferite turnee .

Jucând online ai mai multe avantaje. Nu ai nevoie de bani cash pentru a începe jocul, sunt nenumărate site-uri care îţi oferă un bonus fără depunere la înscriere, destul de consistent, neavând astfel nevoie propriuzisă de bani de poker.

Ai opţiunea de a juca la mai multe mese în acelaşi timp (multi-table) sau la heads-up (1 contra 1),  poţi intra la diferite mese cu mize foarte mici şi poţi câştiga bani frumoşi, şi evident poţi juca gratuit până prinzi experienţă.

Jucând poker pe internet aveţi şansa să fiţi şi ajutat în luarea deciziilor şi aveţi acces la numeroase materiale care jucând la o masă normală nu le-aţi fi putut folosi.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.