600 de suporteri au protestat la Sibiu

Aproximativ 600 de suporteri din toată  țară au protestat în această seară la Sibiu pentru dreptul la exprimare, împotriva actualilor guvernanți, a președintelui Traian Băsescu dar și împotriva legii 4, așa numita ”Lege împotriva huliganismului”. După protest, suporterii s-au reunit într-un pub din oraș, pentru a discuta probleme legate de organizarea asociației lor.

Potrivit organiazatorilor, la protestul de la Sibiu s-au strâns aproximativ 600 de persoane chiar dacă ei anticipaseră un număr de participanți mult mai mare. 

Dintre aceștia, aproximativ 200 au venit din București, de la Dinamo, Steaua și Rapid, iar restul din Craiova, Hunedoara, Brașpv, Universitatea Cluj, Arad, Timișoara, Pitești, Bistrița, Târgu Mureș și Sibiu.

Suporterii s-au strâns în Piața Mare, și au mers în marș pe strada Nicolae Bălcescu și Calea Dumbrăvii, până la stadionul municipal. 

”Protestul este același de la București și din toate orașele țării, vrem să demonstrăm că foarte mulți din fotoliile guvernamentale și deputații de la putere au crezut că vremea va împiedica populația să iasă în stradă. Spiritul nostru tânăr și cu putere de luptă a vrut să demonstreze contrariul, de aceea ne-am unit forțele cu mai multe galerii din întreaga țară. 

Suntem aici împreună, ne-am unit sub tricolor, strigăm Libertate pentru România, de asta suntem aici.

 

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.