A 18-a zi de proteste la Sibiu

Aproximativ o sută de persoane protestează, luni seară, în municipiul Sibiu faţă de Guvern şi preşedintele Traian Băsescu, manifestanţii având steaguri tricolore şi pancarte cu mesaje antiguvernamentale, în oraş fiind minus 13,5 grade Celsius.

Aproximativ o sută de persoane s-au strâns, luni seară, în Piaţa Mare din Sibiu pentru a participa la o acţiune de protest faţă de Guvern şi preşedintele Traian Băsescu.

Manifestanţii au înconjurat piaţa centrală din oraş de câteva ori, scandând lozinci antiguvernamentale şi antiprezidenţiale, dar şi numele locotenentului Alexandru Gheorghe, care a protestat la Bucureşti în uniforma de serviciu.

Demonstranţii au avut steaguri tricolore, iar în jurul orei 18.30 au pornit în marş pe mai multe străzi din oraş, oprindu-se de câteva ori pe traseu pentru a bea ceai cald.

Meteorologii au anunţat că la ora 20.00 în municipiul Sibiu se înregistrau minus 13,5 grade Celsius, dar participanţii la protest spun că acest lucru nu îi poate împiedica să iasă în stradă.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.