Huja si cei sapte consilieri raman in continuare in functie

Ieri, 29 martie, pe ordine de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Local Cisnădie a fost introdusă şi hotărârea potrivit căreia se cerea încheierea mandatului pentru viceprimarul Huja şi cei şapte foşti consilieri PDL. Aleşii din Cinsădie ar fi trebuit să îşi tranşeze singuri soarta şi să voteze, dar asta nu a mai fost posibil.

“Şedinţa Consiliului Local Cisnădie a fost amânată din lipsă de cvorum. Din totalul de 17 consilieri au fost prezenţi numai 7, motiv pentru care s-au suspendat lucrările. Şedinţa va fi reprogramată pentru data de 26 aprilie”, a declarat primarul oraşului Cisnădie, Johan Krech.

Drept urmare cei opt rămân în funcţii. În sala de Consiliu au fost prezenţi joi, 29 martie,  cei patru consilieri FDGR, 2 consilieri PSD şi viceprimarul Gheorghe Huja. Au lipsit însă toţi cei şapte consilieri daţi afară din PDL şi care trec la PNL, un consilier PSD şi cei doi consilieri liberali.

Cerea de excludere din CL Cisnădie a celor şapte consilieri locali, împreuna cu viceprimarul oraşului, Gheorgeh Huja, a apărut după ce Organizaţia Judeţeană a PDL Sibiu a hotărât să-i excludă din partid.

Pe ordine de zi a CL Cisnădie, de la care cei 10 consilieri au lipsit, s-au aflat şi subiecte de interes pentru comunitate. Pe ordine de zie erau proiecte referitaore la cazarea fotbaliştilor de la FC Cisnădie, o hotarâre  pentru infiintarea unui traseu auto montant,precum şi o hotărâre referitoare la terenurile pentru tinerii sub 35 de ani. Toate acestea se vor rediscuta  în luna aprilie, dacă se vor reuni consilierii.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.