Suporterii Stelei s-au batut cu localnicii din Slimnic

Suporterii echipei Steaua Bucureşti au fost implicaţi într-o bătaie cu pietre, cărămizi, sape, lopeţi şi alte obiecte, în localitatea Slimnic, în timp ce se îndreptau la Mediaş pentru partida cu Gaz Metan.

Conflictul a pornit de la faptul că mai mulţi suporteri stelişti au oprit în localitatea Slimnic şi şi-au făcut nevoile pe gardul unei case din localitate.  Luaţi la întrebări de localnici şi de proprietarii imobilului, aceştia au reacţionat nervos ajungându-se la o bataie generală în care mai multe geamuri de locuinţă şi de maşini au fost sparte.

Doi dintre suporterii recalcitranţi au ajuns la Spitalul din Sibiu suferind mai multe plăgi.

Mai mulţi suporteri stelişti implicaţi în această bataie sunt cercetaţi penal de poliţie pentru distrugere, violare de domiciliu şi lovire.

”Din primele cercetări efectuate la faţa locului, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Şelimbăr au stabilit faptul că un autocar cu sporteri ai unui echipe de fotbal a oprit în localitatea Slimnic, iar un grup de suporteri aflaţi în stare de ebrietate au pătruns în curtea unui imobil aflat în proprietatea lui T. Constantin pentru a-şi satisface necesităţile fiziologice. În acest context, suporterii au intrat în conflict cu proprietarul lovindu-se reciproc cu pumnii şi cu pietre aflate în curtea imobilului. În timpul altercaţiei doi dintre suporteri (M. Robert, în vârstă de 20 de ani şi D. Eugen, în vârstă de 25 de ani, ambii domiciliaţi în municipiul Bucureşti), au suferit vătămări corporale fiind transportaţi pentru îngrijiri medicale la Spitalul Clinic Judeţean Sibiu.

În cadrul cercetării efectuate la faţa locului s-au constatat mai multe distrugeri asupra unui autoturism aflat parcat în curtea imobilului precum şi a geamului uşii de acces în imobil.
Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Şelimbăr sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, distrugere, loviri şi alte violenţe, precum şi pentru stabilirea exactă a stării de fapt”, se arată în comunicatul poliției.

Foto: Tribuna

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.