AtelierulTau.ro – Cel mai bun polizor de 125mm

Uneori se intampla sa aveti nevoie sa folositi un polizor prin gospodarie si nu stiti ce sa alegeti. Sa vedem de ce polizorul Makita GA5030 este o optiune cel putin buna pentru o astfel de nevoie.
In primul rand polizorul unghiular Makita GA5030 este un polizor profesional. Faptul ca este profesional inseamna ca poate fi folosit intens si nu veti avea probleme daca aveti ore in sir de taiat sau de slefuit.

Tehnic, polizorul de la Makita GA5030, face parte din clasa polizoarelor de 700W, fiind potrivit pentru majoritatea activitatilor din gospodarie. Desi GA5030 nu este un polizor foarte puternic in gama polizoarelor profesionale poate fi folosit la tot felul de operatii: polizare, taiere sau chiar curatarea unor materiale folosind diferite accesorii de curatare.

Angrenajele interioare ale polizorului Makita GA5030 sunt metailce, el dispune si de un filtru care impiedica particulele de praf sa ajunga la rotor si la celelalte piese componente. De asemenea GA5030 are si un pret accesibil. Acesta este un lucru foarte bine-venit, mai ales ca Makita GA5030 este un polizor profesional, care poate fi folosit la nevoie si 6-8 ore/zi.

Ce mai trebuie spus despre Makita GA5030 este ca are o turatie de 11000 de rotatii pe minut si utilizeaza discuri de 125mm.

AtelierulTau.ro – consilierul tau in alegerea de scule electrice – va recomanda cu incredere polizorul unghiular Makita GA5030.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.