Jocurile cu tractoare, unele din cele mai cautate jocuri

In zilele noastre tot mai multi copii cu varsta mai mica de 12 ani,  au inceput sa descopere site-urile de jocuri online care le ofera  o gama variata de jocuri, atat pentru fete cat si pentru baieti.

Fetele pot sa opteze pentru jocuri specifice lor, cum ar fi jocuri cu alba ca zapada, jocuri cu barbie, jocuri de gatit sau jocuri de imbracat.

Baietii au de ales desigur dintre cele mai noi jocuri cu masini, jocuri cu atv-uri, jocuri cu lupte, si nu in ultimul rand, jocuri cu tractoare.

Jocurile cu tractoare sunt unele din cele mai cautate jocuri de interenautii din Romania, acestia avand sarcina sa transporte marfa cu tractorul in diferite ferme de la punctul de plecare la destinatie sau pot face curse cu tractoare.

Creatorii acestui tip de joc au inteles ca jocurile cu tractoare sunt o placere pentru copii si au ales sa introduca in joc si personaje celebre din lumea copiilor precum mario, ben10 sau bart simson.

Unul dintre cele mai tari  jocuri cu tractoare este insa Tractor Mania. Acesta are deja mai multe parti fiecare dintre ele fiind structurta pe mai multe niveluri, de la dificulate mica spre mare. In acest joc trebuie sa tractezi cu tractorul tau diverse lucruri, remorci  cu marfa sau chiar alte tractoare,de la punctul A la punctul B, si sa ajungi cu tractorul in siguranta.

In urma unui studiu al celor de la BBC, peste 1miliard de persoane s-au jocuat jocuri online pe internet iar cei mai multi dintre ei sunt barbati.

Va lasam si pe voi sa intrati in aceasta lume a jocurilor online, atat pentru a va relaxa cat si pentru a incerca sa va dezvolati inteligenta, sau pur si simplu pentru a experimenta ceva nou, si sa ne informati si pe noi ce jocuri v-au placut sau ce jocuri noi ati mai descoperit.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.