CSU Atlassib Sibiu se reuneşte pe 1 august

Echipa de baschet CSU Atlassib Sibiu şi-a stabilit programul de pregătire şi cel al partidelor de verificare până la începerea sezonului oficial de baschet din toamnă.

Echipa pregătită de Dragan Petricevic se va reuni în data de 1 august la sala Transilvania din Sibiu. Se va face apoi în zilele următoare vizita medicală şi controlul antidoping al jucătorilor. CSU Atlassib Sibiu va continua pregătirile în oraş până în data de 12 august. Între 12 şi 22 august echipa se va deplasa la Miercurea Ciuc, unde se va pune baza pe pregătirea fizică şi tactică a jucătorilor, într-un stagiu de pregătire de 10 zile.

Jucătorii vor avea apoi câteva zile libere între 23 şi 26 august, iar apoi vor avea loc două partide de verificare cu echipe mai slab cotate.

Între 30 august şi 2 septembrie CSU are programate alte două partide de verificare, cel mai probabil cu Gaz Metan Mediaş, U Mobitelco Cluj sau BC Mureşul Tg. Mureş.

Memorialul Tordai la început de septembrie

CSU Atlassib Sibiu va organiza apoi în zilele 6, 7 şi 8 septembrie memorialul Elemer Tordai. Competiţia va avea loc ca de obicei în Sala Transilvania. CSM Bucureşti a confirmat deja prezenţa la turneu. Cel mai probabil vor mai veni încă două grupări din străinătate, în acest sens aşteptându-se în aceste zile confirmări de la grupări din Tunisia, Ungaria şi Serbia.

Între 10 şi 20 septembrie echipa va merge în Austria pentru un stagiu de pregătire în care sunt programate 5 partide de verificare, din care două sunt deja stabilite.

CSU Sibiu va reveni apoi acasă în 21 septembrie.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.