Cisnadia inca mai spera la promovare! FC Cisnadie – Oltchim Rm. Valcea 4-0

Astăzi de la ora 17:00 în faţa a 500 de spectatori prezenţi  pe stadionul “Textila”, FC Cisnădie a reuşit o victorie categorică împotriva lui  Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Ştefan Fogoroşi, antrenorul gazdelor, a început partida cu următorul “unsprezece”: Burdun – Savin, Ciobanu, Câmpean – Săucă, Mitra, Neagu, Onuţ, Piko – Szabo, Basile Leon.

Prima repriză a fost una modestă, “chimiştii” şi-au încercat de câteva ori norocul la poartea lui Burdan, fără a reuşi să-l învingă.

În minutul 36, căpitanul Câmpean a reuşit să deschidă scorul dintr-o livitură de pedeapsă obţinută de Szabo care a fost oprit neregulamentar în careul de 6m de Vlădoi, portarul oaspeţilor.

După doar 3 minute, Nania (Oltchim Rm. Vâlcea)  a fost eliminat după un fault dur la mijlocul terenului.

Repriza a doua a fost una spectaculoasă, FC Cisnădie ratând numeroase ocazii prin, Basile Leon, Szabo sau Onuţ. Scorul a fost majorat în minutul 72  de Neagu, care a reuşit să îl învingă cu un şut puternic de la 15m pe portarul Vlădoi.

Oltchimul nu a mai contat deloc în atac în repriza secundă iar Muntean, intrat în minutul 66 în locul  lui Onuţ, a reuşit cea mai frumoasă fază a meciului când, scăpat singur spre poarta vâlcenilor, a driblat 2 fundaşi dar şi pe portarul advers şi a adus tabela la scorul de 3-0 în minutul 75.

Scorul final a fost stabilit de Bărculeţ, intrat şi el în locul lui Basile Leon în repriza secundă, care a trasformat o lovitură liberă de la 16m.

FC Cisnadie – FC Oltchim 4-0, şi cisnădienii încă mai speră la promovare.

frfs.ro

2 Responses to "Cisnadia inca mai spera la promovare! FC Cisnadie – Oltchim Rm. Valcea 4-0"

Leave a Reply

Your email address will not be published.