A făcut Voinţa Sibiu blaturi în Antalya?

Situaţie incredibilă pentru Voinţa Sibiu. Prosport a publicat astăzi un articol în care un fost fotbalist al Voinţei susţine ca Voinţa Sibiu a facut blaturi în turneul de pregătire din Antalya.

Sub semnul anonimatului, fotbalistul poveşte cum mai mulţi fotbalişti ai Voinţei pariau pe meciurile primei echipe şi aduce detalii despre cateva meciuri trântite în turneul din Antalya. Acesta susţine ca Voinţa a facut blaturi în amicalele cu Cracovia şi cu Dacia Mioveni. Meciul cu Dacia Mioveni s-a gatat cu scorul de 3-0 printr-un gol din penalty marcat în minutul 99 https://desibiu.ro/sport/vointa-sibiu-cs-mioveni-3-0-intr-un-meci-amical-din-antalya/ .

Fotbalistul pune sub semnul întrebării şi cateva meciuri din returul sezonului trecut din Liga I.

Mai multe detalii despre această ştire care aruncă cu noroi în clubul de fotbal CSU Voinţa Sibiu puteţi găsi pe http://www.prosport.ro/sport-life/special/un-jucator-legitimat-anul-trecut-la-o-echipa-din-liga-i-recunoaste-ca-a-trantit-meciuri-marturia-incredibila-care-ii-poate-distruge-clubul-filmul-unor-blaturi-odioase-10044398 şi în ProSport-ul de astăzi.

 

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.