Magura Cisnadie – Continental Sibiu 4:0. Cisnadienii se pregatesc pentru barajul de promovare in Liga a III-a.

Magura Cisnadie - Continental SibiuMagura Cisnadie a invins astazi pe stadionul “Textila” din Cisnadie formatia Cotinental Sibiu  cu scorul de 4:0 (3:0),  in ultima etapa din Liga a IV-a Sibiu.

Pentru Cisnadieni a  fost un antrenament bun pentru partida de sambata, 21 iunie ora 18:00, care se va juca in jud Gorj, cel mai probabil la Targu Jiu, in compania ocupantei locului secund  din Caras Severin, Metalul Otelu Rosu.

 Recolta Berzovia, campioana de drept a Ligii a IV-a seria Caras Severin, nu si-a rezolvat toate actele necesare pentru obtinerea Certificatului de Identitate Sportiva si, din cate se pare, pentru al doilea an la rand, Metalul Otelu Rosu merge la baraj din postura de vicecampioana.

Magura Cisnadie – Metalul Otelu Rosu se joaca intr-o singura mansa pe teren neutru iar castigatoarea barajului va juca sezonul viitor in Liga a III-a.

Formatia din Cisnadie a castigat detasat seria sa din liga a  IV-a, cu o linie impresionanta de clasament, 22 de jocuri, 20 de victorii, 1 egal (0:0 in deplasare la Unirea Ocna Sibiului) si o infrangere (2:1 in deplasare la Paltinis Rasinari) marcand 127 de goluri si primind doar 10, inregistrand astfel 61 de puncte. Pe locul 2 al clasamentului s-a clasat formatia Unirea Ocna Sibiului.

Asadar, Magura Cisnadie porneste ca favorita in partida de sambata cu  Metalul Otelu Rosu, echipa care a iesit pe locul al doilea in seria sa inregistrand numai putin de 7 infrangeri. Si anul trecut Metalul Otelul Rosu s-a oprit doar la baraj fiind infranta cu scorul de 3-0 de  reprezentanta Timisului, Mama Mia Becicherecu Mic.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.