Google Online Marketing Academy 2013 la Sibiu

In fiecare zi de miercuri, din perioada 6 noiembrie – 4 decembrie 2013, tinerii sibieni inscrisi in programul OMA (Online Marketing Academy ) vor avea ocazia sa  participe la cursuri gratuite de marketing online oferite de specialisti  din cadrul Google Romania, cursuri care se vor desfasura la Facultatea de Stiinte Economice respectiv Facultea de Litere din cadrul Univeristii Lucian Blaga din Sibiu.

In cadrul aceastui program, prioritate la inscriere au avut studentii  care doresc sa-si dezvolte cunostintele despre marketingul online, iar cursurile sunt predate de specialisti Google si traineri certificati. La finalul cursurilor fiecare cursant va primi din partea Google Romania o diploma de participare a programului Online Marketing Academy.

Cei interesati de o cariera in mediul online vor fi invitati la sesiuni de training avansat si vor avea acces la platforma de joburi prin care Google ii va pune in legatura cu agentii de publicitate si companii interesate de specialisti in marketing online.

Pe parcursul trainingurilor, studentii vor avea ocazia sa se intalneasca cu echipa Google Romania si cu agentii de advertising top din tara, sa afle mai multe despre cum se realizeaza o campanie de publicitate in mediul online, despre promovarea pe google.ro sau despre ce inseamna sa lucrezi intr-o agentie de publicitate. Antreprenori cu experienta va vor vorbi despre modele de business in online si exemple de succes, iar traineri certificati de Google va vor demonstra cum puteti folosi Google AdWords si Google Analytics in promovarea online.

Programul Google Online Marketing Academy 2013 se desfasora simultan in mai multe universitati  partenere Google din Romania.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.