Vești bune de la medicii sibieni. Copilul de 3 ani, căzut de la etajul 5 în Ștrand, respiră singur

În urma căderii sale de la etajul al cincilea al unui bloc din cartierul Ștrand din municipiul Sibiu, un copil în vârstă de 3 ani se află într-o stare gravă, însă respiră singur. Acest băiețel este internat la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu și continuă să lupte pentru viața sa. Deși starea sa este gravă, medicii au transmis că există vești îmbucurătoare: copilul nu mai este intubat și este capabil să respire singur.

“Băiețelul în vârstă de 3 ani care a căzut de la etajul al cincilea al unui bloc din cartierul Ștrand din municipiul Sibiu se menține în continuare în stare gravă, dar a fost detubat și respiră spontan, fiind stabil hemodinamic,” a declarat medicul Ioana Mătăcuță, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Pediatrie din Sibiu.

Evenimentul tragic a avut loc pe 25 ianuarie, când un vecin l-a observat pe băiețel zăcând pe trotuar și a alertat serviciul de urgență 112. Echipajele medicale l-au preluat rapid pe copil și l-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale urgente. Autoritățile au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs incidentul tragic.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.