Campionatului de minifotbal “FairPlay” debutează în 15 Septembrie la Sibiu

În data de 15 septembrie debutează, pe terenul din incinta Bazei Sportive de la Cireşica, cea de-a şaptea ediţie a Campionatului de minifotbal “FairPlay”.

“După cele 6 ediţii reuşite, suntem la capătul unei noi provocări. Campionatul de minifotbal pentru amatori “Fair Play”, ediţia 2012/2013, debutează sâmbătă, 15 septembrie, când sunt programate primele meciuri din Liga I. Şi în acest an asigurăm premii, cupe, medalii şi multe surprize participanţilor. Pentru a da posibilitatea celor care au fost plecaţi în concediu şi nu au reuşit să se înscrie până acum, dar doresc să ni se alăture în familia “FairPlay”, am prelungit perioada de înscrieri, astfel că doritorii o mai pot face până miercuri 12 septembrie. Dupa aceasta data se vor face inscrieri pentru Liga a II-a”, a declarat organizatorul principal, Eugen Boldea.

Inca din toamna lui 2006 fotbalistii amatori au avut ocazia sa joace meciuri de campionat intr-un cadru organizat, la terenul de fotbal FairPlay, situat pe Aleea Streiu nr.1A. De atunci si pana in prezent jucatorii au demonstrat ca in Sibiu pasiunea pentru acest sport este in continua crestere.

Campionatul de minifotbal “FairPlay” este afiliat din anul 2009 la Federatia de Minifotbal din Romania, echipele castigatoare avand posibilitatea de a participa la fazele nationale organizate de catre acest for. Peste 30.000 de fotbalisti amatori participa la meciurile programate in cadrul campionatelor locale din tara noastra.

“Campionatul de minifotbal pentru amatori “FairPlay” asigură buna dispoziţie, cadrul perfect pentru practicarea celui mai îndrăgit sport la capătul fiecărei săptămâni, după mai multe zile de serviciu, iar echipele fruntaşe vor fi consiliate şi sprijinite să participe la turneele finale ale Campionatului Naţional de minifotbal şi Cupa României. Acest campionat se adreseaza tuturor celor care joaca fotbal cu pasiune si placere. Este o ocazie de a forma o echipa, de a experimenta ce inseamna a te organiza, planifica si crea relatii de joc, spirit de competitie si mai ales de fairplay”, a adaugat Eugen Boldea, cel care din 2006 organizează această competiţie.

Informaţii suplimentare puteţi obţine de la Baza Sportivă “FairPlay”, de pe site-ul www.terenulfairplay.ro şi la tel. 0729/499649″.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.