Distracţie de Valentine’s Day în cluburile sibiene

Cluburile din Sibiu vin cu oferte generoase pentru Ziua Îndrăgostiţilor, de la concursuri, excursii la Paris, până la simbolicele căsătorii pentru o zi.

Oldies Pub începe perecerea de luni, 13 februarie , cu un concert Desperado.

„Ofera-i cadou persoanei iubite o seara de neuitat, într-o atmosferă ca-n vestul salbatic!Singura trupa de country-rock din Romania, Desperado, va concerta pentru sibieni în Oldies Pub Live Music” spun reprezentanţii Transilvania Rock Society, organizatorii evenimentului. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Vintage Pub vine cu o idee originală: marţi, 14 februarie, cei care au avut norocul să își găsească până acum jumătatea, la intrarea în pub, primesc o brățară roșie. Roșul e culoarea iubirii, iar roșul înseamnă șampanie din partea Vintage Pub marți seara.

Cei care vin singuri în club, dar se declară disponibili pentru o nouă relație, primesc brăţări negre –categoria „Greu, dar nu imposibil”, verzi- categoria „Abordabil/ă doar cu texte din Shakespeare” şi galbene- categoria categoria „Nici prea ușor, dar cu șanse mari”.

„Ultima e categoria curajoșilor. A celor care lasă garda jos și acordă o șansă tuturor. A celor care vor să trăiască tumultos Ziua Îndrăgostiților. Și pe care o să îi sprijinim din răsputeri. Pentru încurajare, toți cei cu brățări galbene, fete sau băieți, primesc o băutură din partea casei” spun reperezentanţii Vintage Pub.

Şi în Club Prime îndrăgostiţii au parte de surprize. Organizatorii pregătesc un show incendiar dedicat cuplurilor, dar şi celor care nu şi-au găsit încă jumătatea.

„Am pregătit mai multe surprize pentru sibieni, printre care şi căsătorii pentru o zi şi concursuri cu premii, aşa că-i aşteptăm să vină în număr cât mai mare. Intrarea va fi liberă”, spune Claudiu Stojac, patronul clubului Prime.

Tot marţi, începând cu ore 22:30, Resident Society Club va încerca să doboare recordul pentru cel mai lung sarut.

Cele mai îndrăzneţe cupluri sibiene se vor întrece pentru cel mai lung sarut, iar câştigătorii vor fi premiaţi cu o excursie la Paris, oferită de Resident Society Club şi Mirage Travel.

În cadrul evenimentului formaţia Lucky Man Project, autoarea hitului „ Pumpin’” va susţine un recital live.

În Kapital Club Sibiu ziua de marţi este dedicată tot celor care iubesc. Îndrăgostiţii care aleg Kapital vor putea participa la un concurs de declaraţii de dragoste. Câştigătorii vor fi răsplătiţi- premiul I – o sedinţă în cuplu la SPA HILTON SIBIU, premiul II- o sticlă de Jack Daniels şi premiul III – o sticlă de şampanie. În plus toate locurile câştigătoare vor beneficia de intrare libera la concertul MAXIMILIAN din 25 februarie.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.