Duminica, prima zi de distractie la noul Strand din Cisnadie

strand cisnadieTermometrul de pe ceasul din centrul orasului Cisnadie a aratat azi 36 de grade celsius (la soare) iar locuitorii orasului de la poalele Magurii au luat cu asalt noul strand recent inaugurat.

Desi deschiderea oficiala a avut loc sambata, 12 iulie 2014, din cauza vremii nefavorabile cisnadienii s-au putut bucura de apa din cele 2 bazine ale strandului din Cisnadie doar astazi.

Primaria din Cisnadie a finalizat 2 bazine cu apa, unul mai mic pentru copii si altul de 35 de metri lungime pentru adulti, la iesirea spre Cisnadioara unde mai sunt finalizate 3 terenuri de tenis si unul de fotbal, in ceea ce se numeste baza sportiva a orasului Cisnadie.

Preturile sunt mici doar pentru strand, 3 lei pentru copii, 6 lei pentru adulti si 5 lei inchirierea unui sezlong, in timp ce pentru terenurile de tenis si fotbal s-au ales preturi normale pentru inchirierea unor astfel de suprafete, 30 de lei ora pentru terenul de tenis si 120 de lei inchirierea terenului de fotbal timp de o ora.

Daca in prima zi cisnadienii nu s-au putut bucura de noul strand din cauza contidiilor meteo nefavorabile, duminica a fost ziua cand sute de cisnadieni au luat cu asalt cele 2 bazine ale strandului recent inaugurat.

Strandul din Cisnadie este deschis zilnic intre orele 10 si 20:30.

Strandul are si o pagina de facebook https://www.facebook.com/StrandCisnadie unde cisnadienii pot da un check in sau se poti admira in fotografii.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.