Târgul de carte SibiuBookFest 2012

 În perioada 20-23 septembrie sibienii sunt invitaţi  în Piaţa Mare, unde va avea loc SibiuBookFest, cel mai mare târg de carte care a ajuns la ediţia a IV-a. În acest an, SibiuBookFest pune laolaltă multe domenii: carte, muzică, fotografie, new media, educaţional. Nu vor lipsi de la acest eveniment, dedicat cărţilor, spaţiile de lectură, întâlnirile cu editorii şi scriitorii, expoziţiile, scenele şi proiecţiile cinematografice.

Târgul şi expoziţia SibiuBookFest vor reuni 60 de expozanţi şi un public estimat de 15.000 de vizitatori, care se vor putea întâlni cu editurile, casele de discuri şi producţie, cu scriitorii şi cu alţi pasionaţi de carte şi lectură.SibiuBookfest reprezintă pentru Editura Nemira un bun prilej de a promova o dată în plus lectura şi produsele editoriale de calitate.

La standul Nemira, din Piaţa Mare a Sibiului, se vor găsi peste 600 de titluri şi zeci de cărţi noi. Ca semn de preţuire a interesului celor prezenţi pentru carte, Editura Nemira va oferi o reducere generală de 25% pentru orice carte cumpărată, alături de alte oferte speciale: oferte 2+1 cadou (la două cărţi cumpărate, a treia este oferită cadou) şi o gamă largă de cărţi la 5 şi 10 lei.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.