CSU Sibiu victorie categorica cu Gaz Metan Medias

CSU Sibiu - Gaz Metan MediasCSU Sibiu a invins categoric, in aceasta seara, in Sala Transilvania din Sibiu, formatia Gaz Metan Medias cu scorul de 84-52 (20-20, 17-14, 24-7, 23-11), in etapa a XXI din Liga Nationala de Baschet Masculin.
CSU Atlassib Sibiu a inceputul meciul cu Bojovic, Austin, Ceskovic, Nelson si Lee, in timp ce Gaz Metan Medias a inceput cu Mandache, Dumitrescu, Shiloh, Bogavac si Marojevic.
Meciul a inceput cu o mica intarziere dupa ce galeria Sibiului a umplut terenul de confetii, imediat dupa fluierul de start al partidei.
Sibiul a invins la o diferenta de 32 de puncte in mare parte datorita  evolutie foarte bune a lui Milos Bojovic care a reusit 23 de puncte si 9 recuperari.

La sfarsitul acestei partide, antrenorul lui Gaz Metan Medias, Marcel Tenter si-a anuntat demisia dupa cel de-al 12 insucces ca carma formatie mediesene.

In etapa urmatoare Gaz Metan Medias va intalni pe teren propriu BC Timba Timisoara, in timp ce CSU Sibiu se va deplasa  la Pitesti pentru partida cu BCU Pitesti.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.