Echipa ULBS – Campioana Nationala Universitara Streetball 2012

Echipa masculină de baschet a Univeristății „Lucian Blaga” din Sibiu a câștigat locul I în finala Campionatului Național Universitar de Baschet 3×3, ce a avut loc la București în perioada 25-27 mai.

Opt echipe masculine de baschet s-au reunit la București pentru finala Campionatului Național Universitar de Baschet 3×3. Echipa Universității „Lucian Blaga” din Sibiu le-a învins pe patru dintre acestea pentru a-și disputa cupa campionatului cu echipa UMF București, meci pe care baschetbaliștii ULBS l-au câștigat cu scorul 14-8.

Din echipa Universității “Lucian Blaga” din Sibiu au făcut parte: Bogdan Văcaru, Victor Diaconescu, Răzvan Petcu și Andrei Teleșpan. La finalul competiției, Victor Diaconescu a fost desemnat cel mai bun jucător al campionatului.

Rezultatul echipei Universității “Lucian Blaga” din Sibiu este spectaculos nu doar prin obținerea cupei naționale, ci și pentru că reprezentanții ULBS s-au calificat astfel la prima ediție a Campionatului Mondial Universitar de Baschet 3×3, care va avea loc între 9 și 17 iulie, în Serbia și va reuni 16 echipe masculine și 16 echipe feminine de la universități din întreaga lume.

Asist. univ. dr. Alexandru Hulpuș, coordonatorul echipei masculine de baschet a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu:

Având în vedere rezultatul bun de la etapa națională, ne simțim datori să facem o figu

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.