FC Cisnadie, egala lui CSU Vointa Sibiu intr-un meci amical

Într-un meci amical disputat astăzi pe stadionul “Voinţa”, CSU Voinţa Sibiu a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat împotriva ocupantei locului secund din Seria a 4-a a Ligii a  3-a, FC Cisnădie.

Meciul a fost dominat de Voinţa Sibiu care a trimis de două ori balonul în bară prin Cigan şi Zăgrean.

Alexandru Pelici a început meciul cu „unsprezecele” Zăvoi – C. Apostol, Tînc, N. Grigore – Burlacu, Cl. Bunea, C. Străuţ, I. Olteanu – Cigan, R. Neguţ, M. Postolache. Au mai jucat Dănălache, Sg. Bar, C. Lungu, Petrescu, Negruţ, I. Popa, Zăgrean şi Cosovanu.

Meciul de azi a fost al 12-lea amical disputat de sibieni în această iarnă, Voinţa fiind echipa care a jucat cele mai multe meciuri de pregătire din Liga I. Trupa lui Pelici are un bilanţ pozitiv, bifând 6 victorii, 3 remize şi 3 eşecuri.

“Suntem în grafic cu pregătirea. Cantonamentul din Antalya a fost unul util. Am avut parte de jocuri bune, terenuri bune de antrenament si sperăm să se vadă în campionat. Am câştigat la relaţiile de joc, la finalizare, se vede progresul la mulţi jucători, de la care am mari aşteptări. Acum sperăm să nu apară accidentări înainte de primele meciuri oficiale”, a declareat antrenorul Voinţei, Alexandru Pelici, pentru prosport.ro

Voinţa Sibiu va susţine ultimul amical din această perioadă sâmbătă, 25 februarie, cu CSM Râmnicu Vâlcea.

Sibiul va debuta în campionat pe 4 martie, urmând să joace pe teren propriu cu Astra.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.