Gaz Metan încurcă încă o dată Steaua. Gaz Metan Mediaş – Steaua 1-1

În faţa a 7400 de spectatori prezenţi pe stadionul Municipal “Gaz Metan” din Mediaş, echipa din localitate, Gaz Metan Mediaş, a reuşit încâ o dată să încurce Steaua, reuşind un 1-1  cu echipa antrenată de Reghecamf.

Victoraş Astafei a fost cel care a adus-o pe Gaz Metan Mediaş în avantaj dupădoar 37 de minute, când a reuşit să îl învingă pe Stanca cu o superbă lovitură de cap. Steliştii au fost salvati pe final de Rusescu, care a reuşit să aducă egalarea în minutul 79.

Gaz Metan Mediaş: 30 M. Buchta – 85 C. Frăsinescu, 13 A. Khubutia, 25 Z. Markovic, 28 I. Vukadinović – 2 C. Petre,  19 F. Dan,  21 C. Todea,  22 A. Tahar – 6 V. Astafei, 7 C. Bud.
Antrenor: C. Pustai

Steaua Bucureşti: 1 R. Stanca -22 P. Pârvulescu, 21 V. Chiricheş, 6 F. Gardoş 17 D. Georgievski –  7 A. Chipciu,  8 L. Filip, 55 A. Bourceanu, 10 C. Tănase – 99 A. Rocha, 24 R. Rusescu.
Antreonor: L. Reghecamf

“Ne consolăm cu gândul că suntem o nucă tare pentru Steaua, dar ar trebui să considerăm egalul echitabil. Steaua are o echipă foarte bună, mai ales pe zonă centrală. Nu am reuşit să ne dublăm cum trebuie la faza golului lor, dar ăsta este fotbalul. A fost un meci frumos, în care noi am încercat să facem ce face o echipă mică. Nu am reuşit să ieşim din apărare cu pasă scurtă, lucru foarte greu de făcut în faţa unei echipe care face un presing agresiv. Încă ne căutăm, mai sunt jucători care trebuie să apară şi sunt sigur că vom fi o nucă tare. Azi parcă mi-am adus aminte de meciul cu Mainz. Astăzi am întâlnit probabil campioana şi echipa care joacă cel mai frumos fotbal, a spus Pustai la DigiSport.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.