Vointa Sibiu pierde frumos cu Dinamo. Vointa Sibiu – Dinamo 0-1

În faţa a peste 5000 de fani prezenţi marţi pe “Municipal”, Voinţa Sibiu a fost învinsă de Dinamo Bucureşti  cu scorul de 1-0. Golul dinamoviştilor a fost marcat în minutul 35 de Marius Niculae dintr-un penalty acordat pentru un henţ prostesc a lui Grigore.

Pentru Voinţa Sibiu a fost poate cel mai bun meci al lor din camionat, reuşind numai puţin de 22 de şuturi spre poarta lui Naumovski, 10 fiind pe poartă şi 2 nimerind bara.

Deşi a dominat meciul, Voinţa Sibiu nu a reuşit să obţină ce şi-a propus şi este tot mai aproape de Liga a II-a sau poate şi mai rău, mai aproape de desfiinţare.

Echipe de Start:

Voința Sibiu: 82. B. Miron – 6. Forika, 23. C. Apostol, 3. N. Grigore (cpt.) – 14. M. Burlacu, 5. Beza, 22. Cl. Bunea, 17. Tătar – 20. Cigan, 9. Zăgrean, 7. I. Popa.

Rezerve: 1. Dănălache, 99. Lukanovic, 2. C. Lungu, 4. Antohi, 24. C. Străuţ, 8. M. Postolache, 15. Tînc.

Dinamo București: 23. Naumovski – 2. C. Nica, 21. D. Grigore, 30. Moţi, 3. Pulhac – 26. L. Rus, 5. D. Kone, 20. Al. Curtean, 10. M. Alexe – 9. M. Niculae, 29. Ţucudean.

La finalul partidei, Alexadru Pelici s-a arătat mulţumit de jocul echipei însă foarte dezamăgit de rezultat. “A fost un eşec nemeritat, fiindcă am făcut o demonstraţie de fotbal bun. Am avut şi ghinion, dar vom continua să ne batem pentru a rămîne în Liga 1 pînă la ultimul fluier” a declarar Pelici la finalul partidei.

Pentru sibieni urmează 2 deplasări la Cluj, cu CFR şi “U”, urmate de ultimul meci din acest sezon la Sibiu cu CS Mioveni.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.