Mediesenii facuti KO la Targu Mures. FCM Targu Mures – Gaz Metan 1-0

Mediaşul a pierdut ieri la Târgu Mureş cu scorul de 1-0  şi rateaza sansa să se distanţeze de zona fierbinte a clasamentului. Singurul gol al partidei a fost reusit de Astafei în minutul 61.

Spiritele s-au încins imediat după fluierul de final, cînd jucătorii au sărit la bătaie în urma unui duel Ghionea – Markovici care l-a umplut de sînge pe sîrb.

Arbitrul Dragoş Istrate a fluierat finalul meciului şi n-a luat nici o măsură împotriva lui Ghionea. S-a iscat imediat scandal pe teren, au intervenit şi oamenii de pe băncile de rezerve, iar Istrate a scăpat situaţia de sub control. Arbitrul i-a arătat după câteva minute cartonaş roşu lui Răzvan Avram, de la Gaz Metan, apoi la cabine şi lui Buchta, tot de la oaspeţi.

După acest incident Markovici  a fost transportat la spital.

 

Echipele de start
FCM Tîrgu Mureş: 1. Albuţ – 25. Vagner, 13. Kiriţă, 6. Cordoş, 11. Sepsi, 24. L. Szilagyi – 21. Astafei, 16. E. Nicu, 10. Ilyeş (cpt.), 94. Bumba – 20. Subotici
Antrenor: Ioan Ovidiu Sabău

 

Gaz Metan:12. Pleşca – 4. M. Ciucă, 23. Sg. Muth, 25. Z. Markovici, 29. Vukadinovici, 8. Buzean – 2. C. Petre, 21. Cr. Todea (cpt.), 31. Issa Ba, 18. Breeveld – 27. Vitinho
Antrenor: Cristi Pustai

Astăzi,doctorii au precizat că jucătorul a părăsit spitalul fără acordul lor: ”Examenul la computerul tomograf a ieşit negativ. A suferit o entorsă de coloană vertebrală cervicală, fără să-i fie afectată măduva spinării, i s-a recomandat repaus de 10-14 zile şi i-a fost pus un guler moale. Era lovit şi la torace. Sîngerarea de la cap provine de la o plagă, dar nu e gravă, scalpul sîngerează foarte tare de obicei. A fost examinat de un medic ortoped şi de un chirurg şi ar fi trebuit să îl vadă şi un neurochirurg, dar a plecat la miezul nopţii, fără aviz medical, din spital”.

După  FCM Targu Mures – Gaz Metan 1-0, si Vointa Sibiu ajunge prima echipa de sub linie şi are neapărată nevoie de puncte în meciul de azi cu FC Vaslui.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.