Turneu ATP Challenger la Sibiu, în luna august

Organizatorii celui mai important turneu de tenis din România – BRD Năstase Ţiriac Trophy, susţin în acest an organizarea a patru turnee ATP Challenger Tour. Arad, Timişoara, Sibiu şi Braşov sunt oraşele care vor găzdui turneele în perioada iulie-septembrie 2012.

Turneele ATP de tip Challenge, au  premii in valoare totală de 30.000 € si 80 de puncte ATP pentru castigator.

In premiera, Sibiul apare in calendar cu un turneu Challenger, dupa ce Arad, Timisoara si Brasov s-au bucurat si in anii precedenti de organizarea unor turnee ATP.

„BRD Năstase Ţiriac Trophy va avea din acest an patru fraţi mai mici, care vin pe lume în contextul unei nevoi acute de oportunităţi competiţionale pentru tenismenii noştri cât şi în ideea de a atrage la noi jucători consacraţi din circuitul mondial. BRD-Groupe Société Générale devine din 2012 nu doar partenerul principal al celui mai important turneu de tenis din ţară, cât şi un susţinător în proiectul lărgit, care vine să reanime organizarea turneelor Challenger în România, într-o perioadă în care riscam să nu mai avem aceste turnee în calendar. Braşov, Arad, Sibiu, Timişoara sunt oraşe cu mulţi iubitori ai tenisului, dornici de astfel de evenimente. Sperăm ca acesta să fie doar începutul unei serii de proiecte menite să sprijine tenisul românesc. ” – a declarat Ion Ţiriac, Proprietarul BRD Năstase Ţiriac Trophy.

 

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.