Victorie lejeră pentru sibieni. CSU Atlassib Sibiu – Dinamo Bucureşti 110 – 46

CSU Sibiu -DinamoCSU Atlassib Sibiu a reuşit sâmbătă seara o victorie lejeră împotriva celor de la Dinamo Bucureşti, reuşind o diferenţă de numai puţin de 64 de puncte, scor 110 -46.

Acesă victorie reprezintă cea mai mare diferenţă de punte realizată în acest sezon în Liga Naţională, victorie la care au contribuit Ambrescu 26 de puncte, Austin cu 16, Paul cu 15, Gruev cu 12 şi Crăciun cu 10.

După meci, Perisici s-a declarat foarte mulţumit de modul cum s-au prezentat sibienii.

”Sunt mulțumit. Pentru că toți jucătorii mi-au arătat că sunt maturi și profesioniști și că fiecare meci încearcă să dea tot ce e mai bun. Am folosit toți jucătorii și sunt satisfăcut și de atitudine arătată de ei astă seară. Sigur că a fost un meci util înaintea partidei pe care o vom avea etapa viitoare cu SCM U Craiova. Va fi un meci extrem de dificil. Acum avem două victorii consecutive și acum sperăm să învingem Craiova și Miercurea Ciuc. Dacă vom continua așa cred că avem șansa să ne demonstrăm și nou că putem să jucăm mai bine. Sper că suntem pe drumul cel bun. Acum că jucăm odată la șapte zile, sper să arătăm că jucăm un baschet mai bun. Sper să nu mai avem probleme medicale. Încă avem doi jucători accidentați, respectiv pe Jenkins și Griskenas. Sper că și cu puțin noroc să avem rezultate foarte bune.

Absolut că avem nevoie și de susținerea fanilor. Și astăzi a fost foarte multă lume chiar dacă a fost un meci cu o echipă mai slab cotată. Am spus tot timpul că Sibiul e faimos pentru fanii săi și sper ca pas cu pas să vină să ne ajute și să ne susțină pentru că împreună putem învinge. Avem nevoie de ei!”

Etapa următoare CSU Atlassib Sibiu primeşte vizita formaţiei Universitatea Craiova.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.