Vointa Sibiu a învins naţionala U21 a României

Vointa Sibiu a învins naţionala U21 a României cu scorul de 1-0 într-un meci de pregătire susţinut în Antalya. Sibienii au marcat golul victoriei prin Antohi. CSU Voința va juca următorul meci de verificare peste două zile, în compania fostei echipe a lui Mircea Rednic, FK Khazar Lankaran (Azerbaidjan).

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Andrei Antohi, cu un minut înainte de pauză, acesta fructificând o centrare a lui Nicola, din flancul stâng.
Voinţa a jucat curajos în Antalya şi a mai irosit alte câteva ocazii prin Cigan, Neguț, Nicola și Maghici.

La meci au asistat, printre alții, jucătorii Rapidului, inclusiv nașul de cununie al lui Radu Neguț, portarul Dani Coman, cu care atacantul sibian s-a întreținut pe margine, precum și președintele Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu.

”Mi-a plăcut cum a jucat echipa, în special în prima repriză. După pauză, ocaziile noastre de poartă au fost mai rare. Contează și rezultatul, o victorie în fața echipei naționale de tineret dă bine, dar mai important este că echipa a câștigat în maturitate”, a declarat președintele clubului de pe ”Municipal”, Ioan Hămbășan.

Antrenorul Alexandru Pelici a început meciul cu ”unsprezecele” Zăvoi – Sg. Bar, Tînc, N. Grigore – Postolache, Dîlbea, Cl. Bunea, Nicola – Maghici, R. Neguț, Cigan. Au mai intrat Dănălache, C. Lungu, Antohi, R. Miclea, Buican. C. Apostol, Burlacu, Tătar, Beza, I. Olteanu, Miron, Forika, C. Străuț, Lukanovic, I. Popa, Negruț, Petrescu.

Nu a fost folosit vârful de atac Andrei Zăgrean, cel care are arcada spartă de la precedentul amical.


frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.