6 utilajele de dezapezire au curatat azi strazile Sibiului

Şase utilaje sunt în teren de  azi-dimineaţă de la ora 8.00 de când a început să ningă mai tare la Sibiu. Primăria le cere sibienilor să deszăpezească trotuarele pentru a nu fi amendaţi de către municipalitatea locală.

Cele două firme care au câţtigat contractul de salubritate şi deszăpezire în municipiul Sibiu au efectuat deja un numar de 20 de curse în teren până la ora 12.00. De luni după amiază a mai fost introdus încă un utilaj în teren. “Se intervine cu prioritate pe drumurile în pantă şi rampă şi pe arterele principale din oraş, care preiau un volum mare de trafic”, spun reprezentanţii primăriei Sibiu.

Municipalitatea reaminteşte sibienilor că trebuie să deszăpezească trotuarele din faţa imobilelor în care locuiesc sau din faţa clădirilor firmelor pe care le deţin pentru a asigura traficul în siguranţă pentru pietoni. “În caz contrar, persoanele fizice riscă amenzi între 50 si 70 de lei, iar persoanele juridice riscă amenzi între 150 şi 250 lei”, spun cei de la Biroul de presă al Primăriei Sibiu.

Sursa: adevarul.ro

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.