Accident cu nouă răniți la ieșirea din Sibiu spre Centura Ocolitoare

Duminica dimineaţa, în jurul orei 11:00,  la interesectia dintre strada  Henri Coandă (care duce spre Centura Ocolitoare,  a Sibiului), strada Ştefan cel Mare şi drumul spre Agnita, a avut loc un grav accident de circulaţie soldat cu trei maşini avariate şi 9 răniţi.

Accidentul s-a produs din vina şoferului unui autoturism marca Nissan care nu a a acordat prioritate de trecere soferului unui autoturism marca Mitsubishi care circura regulamentar. În urma accidentului autorismul Mitsubishi a fost aruncat într-un autoturism marca Ford care era oprit pentru a acorda prioditate.

Numai puţin de 9 persoane au fost implicate în accident, una dintre ele avand nevoie de intervenţia echipajului de la descarcerare petru a fi scoase din maşină-

”Din primele cercetări s-a stabilit că șoferul unui autoturism marca Mitsubishi, la efectuarea virajului la stânga pentru a intra pe autostradă, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Nissan care circula regulamentar din sens opus, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului autoturismul Mitsubishi a fost proiectat într-un autoturism marca Ford care se afla practic oprit pentru ca șoferul acestuia să acorde prioritate de trecere autoturismelor care circulau pe strada Ștefan cel Mare”, a spus inspectorul principal Ana Maria Popa, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.