Accident grav pe DN1, Sibiu – Sebes

Un grav accident de circulaţie a avut locul în zona localităţii Apoldu de Sus, accident soldat cu un mort.

După primele cercetări vinovat de producerea accidentului se face conducătorul autoturismului Renault, înmatriculat în judeţul Prahova,   care circula dinspre Sibiu spre Sebeş, a intrat pe contrasens şi a izbit frontal de un autoturisl Peugeot înmatriculat în Bucuresti.

„Conform primelor cercetări efectuate la faţa locului autoturismul de culoare albă, care circula în direcţia de deplasare Sebeş, a pătruns pe sensul opus de deplasare unde a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism”, a spus comisarul Sandu Murariu, din cadrul Serviciului Rutier Sibiu.

„La Unitatea Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean au fost aduşi trei pacienţi de sex masculin cu vârste cuprinse între 38 şi 40 de ani. După primele investigaţii se presupune că aceştia au suferit contuzii şi traumatisme, unul dintre ei este suspect de fractură la umăr dar nu se ştie încă la ce nivel, în continuare sunt supuşi investigaţiilor medicale”, a spus Decebal Todăriţă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.