Accident mortal pe Soseaua Alba Iulia din Sibiu, la 160Km/h.

Un tânăr de 19 ani a murit şi altul a fost rănit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în urma unui accident care a avut loc în Sibiu, pe Șoseaua Alba Iulia, lângă benzinăria Mol.

Maşina în care se aflau a derapat din cauza vitezei excesive, a intrat într-un stâlp de electricitate şi într-o ţeavă de gaz, apoi a luat foc.

În maşină se aflau 3 persoane, şoferul în vârstă de 28 de ani, pasagerul din dreapta în vârstă de 19 ani iar pe bancheta din spate un tânăr de 20 de ani.

În urma impactului  pasagerul din dreapta a decedat,  soferul  au fost transporta la spital iar  pasagerul de pe bancheta din spate, a scăpat nevătămat, deşi martorii accidentului spun că acesta a fost proiectat prin geam. “Am văzut cum a venit. Venea cu viteză şi am văzut cum a intrat direct în stâlp. Am văzut o persoană care a zburat pe geam pur şi simplu. A avut zile. Avea doar câteva zgârieturi”, a declarat un martor.

Soferul le-a povestit medicilor la spital că a consumat 6 beri înainte de a se urca la volanul maşinii. ”De la primele investigații şoferul are o fractură de claviculă, o contuzie de coapsă și o stare confuzională ușoară, care nu știm dacă este atributabilă consumului de băuturi alcoolice sau unor probleme de traumatism cranian”, a spus Cotizo Draia, medic în cadrul Unității Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

 

 

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.