Au început înscrierile la facultăţile din cadrul ULBS

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu pune la concurs peste 4300 de locuri disponibile pentru învăţământul de zi, nivel de licenţă, în  peste 80 de specializări din domenii extrem de variate.

Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu organizează în această perioadă sesiunea de admitere în anul universitar 2012-2013 pentru ciclul de studii de licență. Anul acesta, oferta educațională a Universității “Lucian Blaga” din Sibiu cuprinde circa 4300 de locuri pentru studiile de licență, dintre care 1620 sunt bugetate.

Admiterea în cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu a debutat pe 11 iulie, la Facultatea de Teologie “Andrei Șaguna”, candidații putând să se înscrie la concursul de admitere până pe 16 iulie.

Înscrierile la concursul de admitere pentru Facultatea de Drept, Facultatea de Științe Socio-Umane, Facultatea de Inginerie, Facultatea de Științe, Facultatea de Medicină, Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului și Facultatea de Științe Economice au loc în perioada 16-21 iulie, iar pentru Facultatea de Litere și Arte în perioada 16-24 iulie.

Ca şi în anii anteriori, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu dă posibilitatea vizualizării în timp real a situaţiei înscrierilor, sincron cu introducerea datelor candidaţilor în Sistemul de Management al Şcolarităţii (UMS) de către personalul de la comisiile de înscriere http://www.ulbsibiu.ro/ro/admitere/inscrisi/index.php .

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.