Daniela Crudu susţine că a fost ţepuită de Resident Society Club Sibiu

Daniela Crudu a povestit luni seara,  la emisiunea  “Un show păcătos”, că a fost ţepuită în Clubul Resident din Sibiu. Cruduţa a fost invitată vineri, de  către reprezentanţii clubului sibian, la un eveniment în care se încerca doborârea recordului mondial prin cea mai mare cantitate de Tequila băută într-o seară într-un club.

Vedeta nu a fost multumită de suma pe care i-ar fi oferit-o clubul, însă Alina Munteanu, managerul clubului sibian,  susţine că asistenta lui Capatos nu ar fi îndeplinit întelegerea. Pe de alta parte nu s-a facut nici un contract pentru ca Daniela era foarte grabita si era asteptata de Costea.

Acest lucru nu este confirmat de Daniela, asistenta pacătoasa susţinând că a îndeplinit acordul făcut cu şefii clubului. “Oricum suma de 500 de euro luată de Cruduţa în 45 de minute este prea rezonabilă, aşa că ar trebuii să tacă.”,  a spus Alina Munteanu în direct la emisiunea “Un Show păcătos”.

Mai mult de atât, cei de la Resident spun că Daniela a fost rugată să vină la eveniment pentru că sora ei, cu o zi inainte, anuţase că asistenta nu mai vrea sa fie prezenta. Acestia impartisera si lipisera pliante peste 5000 de pliante cu respectivul eveniment..

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.