Doi candidati la Consiliul Local Selimbar s-au batut intre ei

Doi candidaţi la Consiliul Local Şelimbăr, sunt cercetaţi de poliţie după ce s-au luat la bătaie marţi dimineaţă. Vasile Mironescu, candidat din partea PNŢCD, a reclamat faptul că adversarul său politic, Nicolae Mustaţă (USL) l-a agresat.
Mironescu a sesizat  Poliţia Rurală Sibiu, şi  le-a spus oamenilor legii că în timp ce se afla pe strada Mihai Viteazu din localitatea Şelimbăr a fost agresat de Mustaţă, care i-a aplicat o lovitură la nivelul feţei şi a pulverizat un spray lacrimogen. Ambele persoane implicate în acest incident candidează la funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local Şelimbăr.
La faţa locului s-a deplasat operativă din cadrul Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Sibiu, fiind identificat reclamantul. În cadrul cercetărilor au fost audiaţi şi martorii indicaţi de reclamant. Oamenii legii l-au îndrumat pe reclamant către Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea solicitării certificatului medico-legal şi ulterior, să depună o plângere în acest sens la sediul Secţia nr. 1 Poliţie Rurală Sibiu. Până la închiderea ediţiei, bărbatul care susţine că a fost bătut nu a depus nicio plângere.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.