La Cisnadie iepurasul a venit mai repede

 Renumitul blogger cisnădian, Cisnădianul Turmentat, a postat astăzi pe pagina sa de facebook o fotografie cu noile investiţii ale primăriei din Cisnădie.
Nu este vorba despre cei 85 de cireşi japonezi plantaţi în centrul oraşului de care ştie toată lumea, ci despre un iepure imens amplasat chiar în faţa primăriei din Cisnădie.

Vestea că noua achiziţie a costat nu mai puţin de 4500 de euro, a atras numeroase critici în rândul internauţilor cisnădieni:

“chiar de iepuri astia duceam lipsa de paste”

“mai bine ajutau oamenii necajiti cu banii aia:(“

“cred ca e cea mai oribila imagine din fata primariei de pana acum :|”

” oamenii necajiti vin in centru si se uita lung la oua si iepuri ca sa le treca pofta de pasti”

” de 4500 de iepuroi imi puneam eu 2 urechi de alea si scoteam burta in fata…si-mi tragem si 3 leduri in freza”

“asa ceva nu se pune in fata primariei , dar ce sa le ceri celor fara scrupule si minte ioc ,sau fara minte ,dar sint in fruntea Cisnadiei”

“bai pomul de craciun e una,dar tampeniile astea cu iepuri sunt penibile rau.de haloween se vor apuca sa faca tot orasul cu panze de paianjen sau alte prostii.un pom de craciun are fiecare oras,dar nu cred ca investeste cineva (in afara de astia de la cisnadie) in niste iepuri penali “

 

 

frfs.ro

6 Responses to "La Cisnadie iepurasul a venit mai repede"

 1. CucuRigu  09/04/2012 at 11:45 am

  Ba si ce sariti asa. E foarte bine ca investesc banii in ceva. Nici cand infrumuseteaza orasul nu sunteti multumiti! Cisnadieni de Cacao!

  Reply
  • MMM  09/04/2012 at 12:13 pm

   da ma Cucurigu, o infrumuseteaza pe maica-ta!!! infrumuseteaza buzunarele lor!

   Reply
   • Mr.Huja  09/04/2012 at 12:22 pm

    MMM, trebuie sa iti sustii comentariul cu niste argumente. Nu mai aduceti afirmatii nefondate conducatorilor locali daca habar nu aveti.

    Reply
 2. Alt turmentat  09/04/2012 at 12:37 pm

  Arata bine..doar ca nu stiam faptul ca iepurasi fac oua…poate la anul v or pune niste gaini..depinde ce voteaza prostimea orasului.

  Reply
 3. Cisnadean  11/04/2012 at 6:51 pm

  Daca nu fac nimic ,baga banii in buzunar….daca fac ceva ,baga banii in buzunar.Oricum dispar bani,asa ca eu ma bucur si de iepuras.

  Reply
 4. Ariana  19/04/2012 at 2:35 pm

  Mie sincer imi plac. I-am vazut,pentru ca sunt din Cisnadie.Asa ziua par urati , dar nu i-ati vazut noapte,cu lumini. Daca nu va place nu comentati, si PUNCT.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.