Sezonul de ski 2012-2013 la Arena Platoş se deschide pe 8 decembrie

La Arena Platoș din Păltiniș se deschide sâmbătă cel de-al treilea sezon de schi, sezon care va începe cu foarte multe surprize pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

Situat la 30 de km de Sibiu pe platoul Poiana Poplăcii, la 1 km înaintea staţiunii Păltinis la o altitudine de 1400 de metri în muntii Cindrel complexul de ski şi agrement Arena Platoş oferă iubitorilor de sporturi de iarnă cinci pârtii dotate cu 4 instalatii de transport pe cablu, tunuri de zăpadă, nocturnă, centru de închirieri, şcoală de ski şi snowboard, apres ski bar construit după model austriac, tabere si evenimente.

Necesarul de zăpada la  Arena Platoș  este şi va fi asigurat  10 tunuri de zăpadă, alimentate dintr-un lac artificial cu o capacitate de 15 mii de metri cubi. În funcție de temperatura de afară, tunurile de zăpadă pot lucra la o capacitate cuprinsă între 200 și 500 de litri pe minut. „Vremea ne-a dat o mână de ajutor. A fost destul de frig în prima parte a săptămânii și așteptăm temperaturi și mai scăzute în zilele ce vor urma. Astfel, vom putea pune tunurile la capacitate maximă și să pregătim cât de curând și restul pârtiilor”, spune Martin Freinademetz.

În prima zi a noului sezon, pe sibieni îi așteaptă o grămadă de surprize la Arena Platoș. Pe lângă zăpada perfectă pentru schiat, Arena Platoș îi așteaptă cu reduceri de 50% la skipassurile de zi și de weekend și la închirierea echipamentului. „Sunt convins că interesul e mare și prietenii noștri de abia așteaptă să schieze. Dar pentru că pârtia nu poate satisface atât de multe persoane ne-am gândit ca această primă zi a noului sezon să fie mai degrabă o petrecere a zăpezii decât o zi dedicată exclusiv schiatului”, mai spune Martin Freinademetz. Prin urmare, în prima zi de schi a noului sezon va avea loc și prima petrecere, în apres-schi. „În fiecare weekend, la Arena Platoș, vom avea câte un eveniment. Sâmbătă am pregătit un warm-up party, o avanpremieră la petrecerea de Revelion. De Anul Nou, avem deja anunțați trei DJ-i și vom avea o grămadă de surprize, pe lângă faptul că de Revelion se va schia gratis între ora 22 și miezul nopții. Doi dintre DJ vor fi alături de noi la warm-up party-ul de sâmbătă”, spune Cristina Badiu, PR manager la Arena Platoș. Sâmbătă, toate băuturile din bar vor putea fi comandate la jumătate de preț. Duminică, pârtia D va fi deschisă între orele 10 și 17 urmând ca de săptămâna viitoare să fie deschisă și pârtia A. Până în data de 23 decembrie, pârtiile vor funcționa miercuri și vineri între orele 17 și 22, sâmbăta între 10 și 22 și duminica între 10 și 17.

PROGRAMUL PARTIEI DE SKI ARENA PLATOS

De la deschiderea sezonului pana in 23 decembrie 2012
Sambata: 10:00 – 22:00
Duminica: 10:00 – 17:00
Miercuri si Vineri: 17:00 – 22:00

24 decembrie 2012 – 11 ianuarie 2013
PVS: (perioada de varf de sezon)
Luni – Duminica: 10:00 – 22:00

12 ianuarie – 17 martie 2013
Miercuri, Vineri si Sambata: 10:00 – 22:00
Luni, Marti, Joi si Duminica: 10:00 – 17:00

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.