Ediţia a 11-a a târgului de produse handmade ArtBoutique în 10-12 august

Sibienii sunt aşteptaţi de astăzi 10 august în Piaţa Mică din Sibiu, la cea de-a 11-a ediţie a târgului de produse handmade ArtBoutique.

La această ediţie a târgului ArtBoutique, 45 de artişti îşi vor expune lucrările,  în faţa Muzeului Franz Binder. Astfel aveţi ocazia să admiraţi sau să cumpăraţi obiecte de design vestimentar, cosmetice, produse decorative din lemn, lumânări, obiecte din sticlă şi bijuterii deosebite.

Cei interesaţi de această manifestare practică a artei şi nu doar ei pot admira ultimele creaţii în materie de obiecte lucrate manual, în perioada 10 – 12 august, în intervalul orar 11:00 – 21:00.

‘Fie că sunteţi în căutarea unui accesoriu care să vă definească personalitatea, un obiect vestimentar elegant care să vă completeze ţinută, doriţi un cadou cu care să faceţi fericit pe cineva drag sau pur şi simplu sunteţi într-o plimbare prin Piaţa Mică, ArtBoutique este locul în care trebuie să ajungeţi. Veţi găsi aceeaşi atmosferă plăcută şi relaxantă pe care o recreem în fiecare ediţie cu ajutorul acestor artişti talentaţi.’ a declarat Diana Micu, organizator ArtBoutique.

ArtBoutique este un eveniment unic în Sibiu care reuneşte periodic creatori de produse realizate manual, atât locali cât şi din ţară, oferindu-le posibilitatea să-şi etaleze talentul într-un cadru organizat. Evenimentul îşi oferă sibienilor o alternativă la comerţul de masă, promovând bjuterii unicat, obiecte decorative realizate cu migală, produse bio şi accesorii vestimentare pentru oameni cu personalitate, imaginaţie şi bun gust.

ArtBoutique v.11 este un eveniment realizat în colaborare cu Baumax, Brorom, Simba Catering, cu sprijinul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, Promo Management, Metropolis, Breslo şi Cărţionline.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.