În 15 decembrie sunteţi invitaţi la “Cabaret la Sibiu”

La Sibiu se naşte un spectacol românesc organizat sub marca: Din inimă. Sibiul a fost ales ca loc al naşterii ca recunoaştere a faptului că oraşul nostru este cel mai iubit din ţară.

La baza spectacolului stă umorul, de care credem că este mare nevoie astăzi.

Dar în spectacol trebuie să se împletească mai multe arte.

În spectacolul găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor pe 15 decembrie, la ora 20, ne întâlnim cu teatrul, muzica şi dansul.

Un umorist bun are ceva dintr-un actor. Iulian, umoristul din acest spectacol, are acest talent şi iubeşte teatrul din adolescenţă. Iulian cunoaşte umor popular nu doar din România, respectă literatura veselă începând cu Moliere şi Caragiale şi continuă umorul modern reprezentat de Divertis, Benny Hill şi George Carlin.

Continuăm veselia cu dansuri orientale pe muzică tradiţională. Organizatoarele festivalului Oriental Dream din Bucureşti sunt două dansatoare de vis: Aesera şi Elmas. La formarea lor au contribuit maeştrii internaţionali Tito şi Wael Mansour. Veţi vedea că aceste dansatoare reprezintă frumos arta dansului.

Suntem o echipă vivace şi obişnuim să surprindem: spectacolul începe cu trupa Just Another Friday din Sibiu. Ei spun că sunt un suflu nou şi energic în muzica funk. Să îi susţinem!

Găsiţi informaţii despre bilete şi reduceri la:

www.idls.ro, la pagina “evenimente”

– 0266.343065

În oraş, biletele se vând la librăria Diverta Dacia Traiana de la Piaţa Mare.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.