Transylvania Classic Rally – din nou la Sibiu

Transylvania Classic RallySibienii, iubitori de mașini, se pot bucura în perioada 10-12 august de un nou eveniment cu masini. Dupa Raliul Sibiului și GOAT Rally, în centrul orașului împătimiții de autovehicule vor avea ocazia să vadă câteva exemplare foarte interesante de mașini care iau startul la editia 2023 a Transylvania Classic Rally .

Peste 60 de echipaje vor participa anul acesta la raliul Transylvania Classic și se vor întrece pe cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu, raliul trecând prin zone pitorești din Mărginimea Sibiului, bisericile fortificate din Richiș, Pelișor și Biertan și, desigur, vor avea ocazia să urce pe Transfăgărășan până la Bâlea Lac.

Astfel, timp de trei zile, între 10 și 12 august, orașul Sibiu este din nou punctul de întâlnire al mașinilor clasice și electrice, într-un raliu de regularitate cu un concept unic în România, la eveniment putând lua startul atât piloți amatori, cât și piloți profesioniști, cu modele clasice, din categoria Young Timer sau mașini electrice.

„Și anul acesta vom avea la start atât modele clasice, dar și electrice. Este o competiție deschisă oricărei persoane care deține un permis de conducere și o mașină care se încadrează în regulament și care vrea să descopere cele mai frumoase drumuri din județul Sibiu în cadrul unei competiții inedite”,a spus Sorin Itu, organizatorul Transylvania Classic 2023.

Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, 12 august, de la ora 19 în Piața Mică.

 

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.