CSU Atlassib Sibiu a pierdut la Rovinari, scor 96-81, meciul contra Energiei Rovinari

CSU Atalssib Sibiu a pierdut ieri la Rovinari ,cu scorul de 96-81, restanţa dispătată îmotriva formaţiei Energia Rovinari.

 CSU a efectuat un joc destul de slab, datorat în mare parte problemelor medicale  însă şi din cauza lipsei lui Khartchenkov.

ENERGIA ROVINARI:  Troupe 22, Kabengele 4, Darby 21, Steffel 10, Mocanu 14, Kljalevic 2, Nikolic 17, Gutuoaia 6

CSU ATLASSIB SIBIU: Pascu 9, Scott 8, Riley 12, Funn 2, Austin 16, Lefter 5, Crăciun 9, Wisseh 20.

Problemele medicale pe care le-au avut mai mulți jucători sibieni înaintea acestui meci s-au dovedit a fi cruciale în privința deznodământului partidei cu Energia Rovinari.

Lipsa lui Khartchenkov s-a simțit în jocul baschetbaliștilor lui CSU, iar problemele de sănătate în cazul lui Austin și Wisseh au făcut ca cei doi jucători să aibă evoluții mult sub cele cu care toată lumea a fost obșnuită în acest sezon.

CSU a fost în joc preț de trei sferturi, dar momentele mai slabe în joc în sfertul al IV-lea au înclinat balanța în favoarea echipei gorjene, care s-a impus cu 96-81.

 Mircea Vulc: ”Am jucat prost”

În lipsa antrenorului principal care a rămas la Sibiu tot din cauza unei viroze puternice, directorul executiv al echipei, Mircea Vulc, a fost cel care a luat loc pe banca tehnică a echipei. Oficialul lui CSU Atalssib Sibiu a pierdut ieri la Rovinari ,cu scorul de 96-81, restanţa dispătată îmotriva formaţiei Energia Rovinari. a explicat în câteva cuvinte de ce s-a pierdut acest meci. ”Am jucat prea prost în unele momente ale meciului și asta ne-a costat. Asta este. Mergem mai departe. Încercăm să câștigăm la Craiova. S-a văzut că a lispsit și Nikita în jocul de astăzi”, a declarat acesta pentru csusibiu.ro.

Următorul meci al sibienilot are loc vineri de la ora 19 împotriva formaţiei CSM Craiova.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.