FC Cisnădie – Voinţa Sibiu 3-4 după loviturile de departajare

Voinţa Sibiu a reuşit calificarea în şaisprezecimile Cupei României după ce a învins în deplasarea formaţia FC Cisnădie cu scorul de 4-3 după loviturile de departajare.

Meciul a fost unul echilibrat parcă cu un plus însă pentru formaţia din Cisnădie. În prima repriză, la un contraatac al Voinţei Sibiu, Tătar şutează de la 14 metri însă mingea loveşte bara din colţul stânga a lui Burdun. Câteva minute mai tarziu Şaucă, decarul formaţiei FC Cisnădie, scapă singur spre poarta lui Dani, este agaţat de acesta, însă albitrul lasă jocul să continue spre nemulţumirea tribunelor.

FC Cisnădie a lovit şi ea bara transversală, în două rânduri, prin Gaşpar la finalul reprezei secunde şi prin Panait în finalul celei de-a doua reprize de prelungiri.

Ghinionul gazdelor a continuat si la penaltiuri. Pentru FC Cisnădie au marcat Cornea, Panait şi Gombar, Câmpean a luat iarăşi la ţintă transversala iar Gego, Oltean şi Pripu au ratat.

Pentru Voinţa Sibiu  au transformat loviturile de departajare Străuţ, Neguţ, Postolache şi Bucur, iar Dudiţă, Lungu şi Heil au ratat.

FC Cisnădie: Burdun –  Cornea, Panait, Muscă (cpt), Oltean – Şaucă, Piko, Pricu, Gombar –  Rădoi, Camara.
Antrenor: Tătăran Ioan.

Voinţa Sibiu: Dani –  Burlacu, Apostol, Heil, Lungu – Cruceru, Străuţ, Beza (cpt), Tătar –  Dudiţă, Cigan.
Antrenor: Luca Ioan.

Un moment inedit l-a reprezentat galeria formaţiei Voinţa Sibiu care a fost prezentă la Cisnădie în număr de 50 de persoane, o parte dintre ei veniţi cu bicicletele. În prima repriză aceştia au ridicat un banner de 10x10m cu mesajul “Atitudinea face diferenţa” după care au aprins nişte torţe fumigene, pentru care o parte dintre ei au fost scoşi din stadion de jandarmerie.

frfs.ro

2 Responses to "FC Cisnădie – Voinţa Sibiu 3-4 după loviturile de departajare"

Leave a Reply

Your email address will not be published.