Ungur, Hănescu şi Crivoi vor fi prezenţi la Sibiu Challanger 2012

Jucătorii români de tenis Adrian Ungur şi Victor Hănescu sunt principalii favoriţi ai turneului BRD Sibiu Challenger, care face parte din categoria ATP Challenger Tour şi este dotat cu premii în valoare totală de 30.000 euro, plus ospitalitate.

Competiţia va avea loc în perioada 4-12 august, la Tenis Club Pamira din Sibiu, fiind la prima ediţie.
Adrian Ungur, Victor Hănescu şi Victor Crivoi formează trio-ul românilor care au acces direct pe tablou.
Primii doi favoriţi sunt Adrian Ungur (102 ATP) şi Victor Hănescu (123 ATP), urmaţi de Inigo Cervantes (Spania, 130 ATP), Alessandro Giannessi (Italia, 134 ATP), Joao Souza (Portugalia, 143 ATP), Andreas Haider-Maurer (Austria, 157 ATP), Augustin Gensse (Franţa, 158 ATP) şi Thomas Schoorel (Olanda, 209 ATP).

”Sibiul este un oraş sinonim cu tenisul. Iniţiativa organizatorilor de a susţine un turneu challenger la Sibiu, împreună cu turneele din Arad, Timişoara şi Braşov, este lăudabilă, mai ales că este singura de acest tip din România. Sunt onorat să joc acasă, alături de cei mai buni jucători români. Sperăm să bucurăm publicul cu meciuri frumoase şi să obţinem performanţe bune”, a declarat favoritul 1, Adrian Ungur, după cum informează un comunicat remis Agerpres.

Victor Hănescu, favorit 2, este încrezător în şansa de a juca finala la Sibiu: ”După finala jucată la Arad şi titlul obţinut la Timişoara, aspir la repetarea acestor rezultate şi la Sibiu. Tabloul principal este unul puternic, pe lista favoriţilor regăsindu-se jucători din primii 200 ATP. Mă bucur să revin la Sibiu, în locul în care există un interes crescut pentru tenis”.

De remarcat că la standul BRD urmează să fie expuse o serie de trofee cucerite de Ilie Năstase.
Intrarea va fi liberă pe toată perioada desfăşurării turneului.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.