Vointa Sibiu pierde la scor de neprezentare cu KS Cracovia

Astăzi, Voinţa Sibiu a înregistrat prima înfrângere din cantonamentul din Antalya, scor 0-3 contra formaţiei KS Cracovia Krakow, ocupanta penultimului loc în Ekstraklasa League, primul eşalon din Polonia.  

Pelici a început meciul cu “11-le”: B. Miron – Forika, Tînc, Buican – C. Lungu, Dîlbea, C. Străuţ, Nicola – Tătar, Lukanovici, Antohi. Pe parcurs a fost rulat întreg lotul, cu excepţia lui Andrei Zăgrean, care a acuzat o uşoară accidentare.

“Am început meciul cu un “unsprezece” aproape identic cu cel din jocul precedent, cel cu Lankaran. Au intrat, din primul minut, Miron şi Lukanovici. Zăgrean a avut ceva dureri la un picior şi s-a antrenat doar la sală, a fost menajat. În ultima jumătate de oră, când am şi primit cele 3 goluri, Alex (n.a. Pelici) a testat doi croaţi în apărare, un fundaş central şi unul pe banda dreaptă, dar care nu au convins şi nu vor mai rămâne. Tot în ultima jumătate de oră au jucat şi cei tineri, Cosovanu, Petrescu şi Negruţ. Am luat primele două goluri din penalti, ambele lovituri de la 11 metri cam uşor acordate”, a afirmat preşedintele executiv al echipei sibiene, Marius Lungu.

Voinţa era neînvinsă înaintea acestui meci în amicalele din Antalya. ”Alb-verzii” au obţinut două victorii, 1-0 cu naţionala U20 a României, condusă de Emil Săndoi, şi 4-0 cu FK Khazar Lankaran, şi un egal, 0-0 cu polonezii de la FK Lechia Gdansk.

Voinţa Sibiu mai are de disputat patru meciuri în Antalya:
5 februarie, CSU Voinţa – CS Mioveni
9 februarie, CSU Voinţa – Koge BK
11 februarie, CSU Voinţa – FC Luch-Energiya Vladivostok
13 februarie, CSU Voinţa – Buducnost Titograd.

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.