Fotograf nunta

Nunta, cel mai important eveniment din viata unui cuplu, stim cu totii ca impune o serie de pregatiri. Una foarte importanta este alegerea fotografului.  Acesta trebuie sa fie un profesionist pentru ca imaginea nuntii tale conteaza foarte mult.

Alegerea unui fotograf pentru nunta necesita mai multi pasi. Cum il gasim? Fotograful il putem alege prin recomandari de la prieteni insa si printr-o cautare pe google a cuvantului “fotograf nunta” urmat de orasul dvs. Un fotograf care se respecta detine un site unde gasiti toate informatiile necesare, de la detalii despre el pana la detalii despre aparatul foto, si evident o galerie foto cu cele mai reprezentative fotografii ale sale.

Nu conteaza neparat ca aparatul foto sa coste mii de  euro in alegerea unui fotograf. Este necesar si talentul artistic al acestuia in stabilirea pozitiei locului unde se va face fotografia. Acest lucru il puteti observa  in portofoliul sau de fotografii. Deasemenea este foarte important ca acesta sa fie si un cunoscator al Photoshop-ului, sa poata fi in stare sa editeze, sa retuseze, o poza in care ceva nu a iesit bine.

Pretul unui fotograf la nunta difera de multitudinea de servicii pe care poate sa vi le ofere. Majoritatea ofera diferite diferite pachete de servicii care difera intre ele prin numarul total de fotografii oferite, tipul albumului foto, numarul de poze editate, etc.

Cel mai ieftin tarif pentru un fotograf la nunta pleaca de la 200 de euro insa poate ajunge usor la 800-1000 de euro.

Cu alte cuvinte, nu conteaza daca cautati fotograf nunta pe net sau va este recomandat un fotograf, este important ca acesta sa fie un profesiont pentru ca imagineata nuntii voastre sa ramana vie peste ani!

frfs.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.